Alprostadil kopen

Alprostadil is een erectiemiddel. Alprostadil is dus een perfect middel wanneer u last heeft van erectieproblemen. Alprostadil is een vloeistof, u hoeft dus geen tabletten te slikken. Alprostadil werkt direct, u hoeft dus niet te wachten voordat u geslachtsgemeenschap kunt hebben. Dat is het voordeel van Alprostadil. Alprostadil bestaat uit een stof die al in het lichaam zelf voorkomt. Uw lichaam wordt dus niet belast met medicatie. Wanneer u Alprostadil injecteert wordt de penis in enkele minuten helemaal stijf. Seksuele prikkeling is hierbij niet meer nodig. Wanneer u het gebruikt ontstaat al een erectie.

Wat is een erectiestoornis?

Bij een erectiestoornis wordt de penis niet stijf, terwijl de man niet opgewonden is. Wanneer u naar de huisarts gaat met dit probleem krijgt u meestal een vorm van viagra voorgeschreven. Wanneer dit niet helpt kan Alprostadil een uitkomst bieden.

Wel of geen recept

Bij apotheken is Alprostadil uitsluitend op recept verkrijgbaar. Toch zijn er veel online webshops die Alprostadil aanbieden. Op zich is het helemaal niet erg om online te bestellen. Wel moet u via een betrouwbare website bestellen. U kunt checken of een website betrouwbaar is door bijvoorbeeld recensies op internet te lezen. Het kan namelijk zo zijn dat, wanneer u bij een onbetrouwbare site bestelt, u denkt Alprostadil te kopen maar in werkelijkheid iets heel anders krijgt. Deze bedrijven mengen bijvoorbeeld de Alprostadil met een ander (vaak ongezond) goedje, waardoor zij goedkoper de ”Alprostadil” kunnen produceren. Let dus goed op wanneer u iets online koopt, en vertrouw altijd op uw onderbuikgevoel. Wanneer u zich niet prettig voelt bij online bestellen, kunt u een recept vragen bij de huisarts, maar dan moet u daar uiteraard wel heen. Mocht u dit niet prettig vinden dan is online bestellen uiteraard een goede oplossing.

Wanneer kunt u Alprostadil gebruiken?

Veel mannen schamen zich ervoor wanneer zij een erectieprobleem hebben, het hebben van een erectieprobleem hangt vaak nog in een taboesfeer. Dit is helemaal niet erg, veel mannen krijgen vroeg of laat te kampen met een erectieprobleem. Een erectieprobleen kan meerdere oorzaken hebben. Zo kan het simpelweg zijn dat u wat op leeftijd raakt. Veel mannen die ouder worden krijgen erectieproblemen. Dit ligt gewoon aan de leeftijd en hier heeft u zelf weinig invloed op. Ook kan het te veel gebruiken van drugs, alcohol of bepaalde medicijnen erectieproblemen in de hand werken.

Erectieproblemen kunnen ook de oorzaak zijn van mentale of fysieke klachten. Depressies of stress kunnen de oorzaak zijn van een erectieprobleem, maar bepaalde ziektes of oververmoeidheid ook. Wanneer u denkt dat een ziekte de oorzaak is van uw erectieprobleem, is het verstandig een afspraak te maken met uw huisarts. Samen kunnen jullie een oplossing zoeken, en kijken welk middel het beste voor u helpen zal. Sommige erectiemiddelen mag u namelijk niet met bepaalde medicijnen combineren, laat u hierover dus voorlichten.

alprostadil kopen

Klik op de afbeelding voor meer informatie!

Hoe gebruikt u Alprostadil?

Alprostadil komt in de vorm van poeder en een oplosmiddel. U moet de injectie vullen met het oplosmiddel en de poeder en deze goed schudden. U spuit de Alprostadil met een injectienaald in een zwellichaam in de penis. De penis wordt eigenlijk meteen hard. De erectie is in een paar minuten op volle kracht. De erectie houdt tussen de dertig en de zestig minuten aan. Bij Alprostadil zit een gebruiksaanwijzing die duidelijk uitlegt hoe u het middel gebruikt. Eerst dient u de te injecteren plek te ontsmetten met een alcoholdoekje. Dan kunt u injecteren. Het is belangrijk om iedere keer te injecteren op een andere plek. U kunt bijvoorbeeld de linker- en de rechterzijde van de penis afwisselen. Ook mag u niet injecteren in zichtbare bloedvaten. Wanneer er geen erectie optreedt na het injecteren, is het van belang dat u niet opnieuw injecteert.

Belangrijk als u Alprostadil gebruikt, is dat u de naald weggooit na gebruik. Het is niet de bedoeling de naald meerdere keren te gebruiken, al spreekt dit redelijk voor zich. U mag Alprostadil maximaal een keer per dag gebruiken en zeker niet meer als drie keer per week. Wanneer u dit wel doet is de kans op bijwerkingen groter. Het is misschien een beetje eng om voor het eerste keer Alprostadil in de penis te injecteren, maar het is helemaal niet eng. Zolang u gewoon goed de instructies opvolgt die op de verpakking staan kan er eigenlijk niets gebeuren. Na de eerste keer raakt u ermee vertrouwd.

Hoe bewaart u Alprostadil?

U kunt Alprostadil bewaren in de koelkast. Gewoon in de oorspronkelijke doos. Het is handig om de Alprostadil een beetje hoog neer te leggen. (Kleine) kinderen denken soms dat medicijnen snoepgoed zijn, of iets waar ze mee kunnen spelen. Houd de Alprostadil dus altijd buiten bereik van kleine kinderen. Het is ook belangrijk dat u de Alprostadil niet in een warme en/of vochtige omgeving bewaart. Het mag dus bijvoorbeeld niet in de badkamer, of in het nachtkastje op een warme zomerdag. Op het doosje van de Alprostadil staat de uiterste datum dat deze nog gebruikt mag worden. Het is belangrijk dat u deze datum aanhoudt.

De werkzame stof

De werkzame stof in Alprostadil is prostaglandine E1. Dit is een lichaamseigen stof. Alprostadil bevat dus geen stoffen die het lichaam als slecht kan beschouwen. De kans dat u allergisch bent voor Alprostadil is dus ook erg klein. De kans op bijwerkingen is bij Alprostadil ook te verwaarlozen. De prostaglandine verslapt de bloedvaten die in de zwellichamen zitten. Daardoor stromen deze vol met bloed, en treedt er een erectie op.

Bijwerkingen

Net als met vrijwel ieder ander middel kan het zo zijn dat er bij het gebruik van Alprostadil wat bijwerkingen optreden. Deze bijwerkingen zijn redelijk onschuldig, en veel mensen krijgen er niet eens last van. Mocht het zo zijn dat bepaalde bijwerkingen naar uw doen (te) lang aanhouden, is het aan te raden contact op te nemen met uw huisarts. Wanneer u Alprostadil injecteert kan dit een branderig gevoel veroorzaken in de penis. Ook kan het zo zijn dat uw erectie een iets langere tijd aanhoudt. Meestal gaat deze maximaal na een paar uur weer weg. Een branderig gevoel is in principe de meest voorkomende bijwerking. Er zijn nog andere bijwerkingen, maar deze komen bijna niet voor:

  • pijn in de benen;
  • bloed in de urine;
  • een daling van de bloeddruk;
  • duizeligheid;
  • pijn in de ballen;
  • hoofdpijn;
  • langdurige erectie.

Er zijn een aantal medicijnen die niet goed samengaan met Alprostadil. Dat zijn bloedstolling-remmende middelen en medicijnen die opzwelling van het slijmvlies tegengaan. Ook mag u Alprostadil niet gebruiken wanneer u afwijkingen heeft aan uw penis. Een voorbeeld van zo’n aandoening is een nauwe voorhuid. Wanneer u erectieproblemen heeft maar al (een van) deze medicijnen gebruikt, is het verstandig contact op te nemen met uw huisarts. Samen kunnen jullie dan naar een ander erectiemiddel zoeken.

In principe mag u autorijden na het gebruik van Alprostadil, maar een van de eventuele bijwerkingen van Alprostadil is wel duizeligheid. Wanneer u dus een duizelig gevoel heeft na het gebruik van Alprostadil, is het verstandig het autorijden nog even uit te stellen. Alcohol drinken kan ook. Toch is het niet verstandig om (grote) hoeveelheden alcohol te drinken voor het gebruik van de Alprostadil. Alcohol is namelijk niet erg bevorderlijk voor de erectie.


Alprostadil kopen zonder recept »