Caverject ervaringen

caverject ervaringenCaverject is een geneesmiddel dat ontwikkeld is voor mannen met erectiestoornissen, ook wel impotentie genoemd. De werkzame stof in het geneesmiddel is Alprostadil en deze stof is van nature aanwezig in het lichaam. De stof zorgt ervoor dat bloedvaten verwijden en de bloedstolling geremd wordt. Neemt u dit geneesmiddel bij erectieproblemen, dan wordt de bloedtoevoer naar de penis bevorderd. Dit betekent dat de hoeveelheid bloed in de penis toeneemt, zodat u gemakkelijker en langer een erectie kunt krijgen.

Caverject is een geneesmiddel dat ingespoten moet worden. Om het geneesmiddel te gebruiken, neemt u een bijgeleverde injectienaald en spuit u het stofje in de zwellichamen van de penis. Heeft u dit gedaan, dan ontstaat er na 5 tot 10 minuten een erectie.

Bent u van plan naar de dokter te gaan voor uw erectieproblemen en denkt u eraan om de dokter om Caverject te vragen? Lees dan op deze pagina eerst meer over de Caverject ervaringen van andere mannen, beschreven in de verschillende voor- en nadelen van het geneesmiddel.

De voordelen van Caverject volgens de Caverject ervaringen

Volgens de Caverject ervaringen van andere mannen, brengt het gebruik van dit geneesmiddel enkele voordelen met zich mee. De belangrijkste voordelen van het geneesmiddel tegen erectiestoornissen, zijn de volgende:

  • De erectie die ontstaat door het gebruik van het geneesmiddel, is hard en blijft lang aanhouden;
  • De erectie ontstaat al binnen 5 tot 10 minuten na het inspuiten van het geneesmiddel;
  • U hoeft slechts één dosis Caverject in te spuiten voor het gewenste resultaat.

Over het algemeen zijn de gebruikers van Caverject erg tevreden. Het geneesmiddel lost de erectieproblemen van de meeste gebruikers helemaal op, waardoor zij weer echt kunnen genieten van seks en zich niet meer onzeker hoeven te voelen. Lees altijd goed de Caverject bijsluiter voordat u het medicijn gaat gebruiken.

De nadelen van Caverject volgens de Caverject ervaringen

Hoewel het gebruik van Caverject volgens de Caverject ervaringen van andere mannen vele voordelen met zich meebrengt, heeft het geneesmiddel ook enkele minpunten. Het eerste minpunt dat huidige gebruikers van het geneesmiddel noemen, is het feit dat het geneesmiddel ingespoten moet worden. Het is geen tabletje dat u kunt nemen voor u seks wil hebben, maar een middeltje dat u echt op de juiste manier en op het juiste moment in moet spuiten. Dit is niet lastig, maar hier moet u wellicht wel even aan wennen. Weet u eenmaal hoe het werkt, dan bent u niet anders gewend.

Een ander nadeel van het gebruik van Caverject, is het feit dat dit geneesmiddel voor enkele vervelende bijwerkingen kan zorgen. Denk hierbij aan een bloeduitstorting op de penis, een branderig gevoel in de penis na het injecteren, een gevoel van spanning in de penis en duizeligheid. Deze bijwerkingen komen over het algemeen niet veel voor, maar zijn wel gemeld door de gebruikers van het geneesmiddel. Overigens is dit niet raar, want de meeste geneesmiddelen brengen bepaalde bijwerkingen met zich mee. Het is dus niet gevaarlijk om Caverject te gebruiken, maar u moet er wel rekening mee houden dat het geneesmiddel ook voor bijwerkingen kan zorgen.