Caverject pen kopen

Een man die impotent is voelt zich geen echte man. Er kunnen vele oorzaken een rol spelen bij impotentie. Impotent zijn betekent kort gezegd dat de penis geen erectie krijgt zodat de man geen seksuele gemeenschap kan hebben en dus niet kan klaarkomen. Dit leidt tot ergernis en frustratie voor zowel de man als zijn partner. Toch kan dit op een eenvoudige manier opgelost worden met de Caverject pen. Dit middel zorgt voor een flinke erectie en de man kan weer normaal penetreren. Het biedt weer mogelijkheden in bed. Deze Caverject pen kunt u ook online kopen bij via de apotheek rechts in de tabel.

De erectie

Wanneer de man seksueel wordt gestimuleerd door zijn partner, gaan er zenuwprikkels via de hersenen naar de penis. In de penis bevinden zich zwellichamen die zich tijdens de seksuele opwinding vullen met bloed. De wanden worden op deze manier hard en er ontstaat een stijve penis. Het bloed kan de penis niet meer verlaten zodat deze hard en stijf wordt. De penis groeit zienderogen en gaat rechtop staan. Wanneer een man geëjaculeerd heeft (is klaargekomen) verslapt de penis en komt weer in de hangende stand. Wanneer een man om wat voor reden ook impotent is blijft de penis hangen. Geslachtsgemeenschap is met een slappe penis onmogelijk.

Erectiestoornis

10% Van de mannen heeft af en toe wel eens last van impotentie. Dit kan komen door te veel alcohol of drugsgebruik. Wanneer een echtpaar van plan is om geslachtsgemeenschap te hebben dan werkt impotentie echt heel frustrerend. Daar wil je als man wel vanaf. Er zijn veel middelen op de markt die impotentie voor langere of kortere tijd kunnen opheffen. De Caverject pen is er een van. Deze helpt bijzonder goed bij een man die volledig impotent is.

caverject pen kopen

Oorzaken impotentie

Zoals hierboven genoemd is, kan alcohol veel roet in het eten gooien. Mannen die veel alcohol nuttigen kunnen langzamerhand in meerdere of mindere mate impotent raken. Alcoholisten hebben meestal een beschadigde lever. Leveraandoeningen leiden tot impotentie. Maar ook medicijngebruik kan lijden tot deze vervelende kwaal. Vooral medicijnen tegen depressiviteit en bloeddrukverlagers hebben invloed op de erectie van een man. Maar ook roken heeft invloed op het seksleven. Teveel aan nicotine in je lijf heeft geen positieve invloed op een stevige erectie. Nog meer oorzaken die een man impotent kunnen maken zijn;

  • Bloedvatproblemen;
  • Neurologische problemen;
  • Urologische- en psychische problemen.

Allemaal zaken die onder de loep genomen moeten worden voordat je verdere stappen onderneemt. Wanneer je veel rookt of drinkt, zou je kunnen overwegen om te stoppen met deze middelen. Het helpt niet alleen om de impotentie problemen op te lossen maar je gaat er gezonder uitzien en je fitter voelen. De keus is toch niet zo heel erg moeilijk wanneer je impotent bent. Geen enkele man vindt dit oké! Wanneer er urologische problemen zijn vastgesteld door de huisarts kan deze je doorsturen naar de uroloog. Zit je echter psychisch in de knoop dan is een bezoek aan de psycholoog misschien wel een verhelderende stap.

Lichamelijk onderzoek

Wanneer je impotent bent en uiteindelijk bij de huisarts terechtkomt, zal deze een lichamelijk onderzoek doen zoals; bloeddrukmeting, vetmeting en onderzoek naar de zaadballen. Zijn de zaadballen erg klein dan zou dat er op kunnen duiden dat er te weinig testosteron wordt geproduceerd. Dan is het kopen van een Caverject pen een uitkomst. Een Caverject pen online bestellen kan zonder recept en gaat op een simpele wijze. Ook zal de huisarts kijken of er sprake is van kromstand van de penis en of de voorhuid niet te nauw is. De grote bloedvaten worden ook bekeken, vooral in de lies en het bekken. Wanneer de bloedtoevoer in dit gebied al slecht is kan dit duiden op de gebrekkige bloedtoevoer naar de penis.

Behandeling

Behandeling van impotentie kan op verschillende manieren gebeuren.

  • Vacuumpomp;
  • Operatie;
  • Psychotherapie;
  • Injecties.

Vacuümpomp

Met een vacuümpomp wordt de penis in een soort cilinder geplaatst en wordt er lucht met een pompje weggezogen uit de cilinder. Dit zorgt voor een doorbloeding van de penis. Aan het eind van de penis (de wortel) wordt een rubberen ring geplaatst die het bloed in de penis houdt. Deze ring mag je 30 minuten laten zitten.

Operatie

D.m.v. een operatie wordt op slimme wijze een opblaasbare prothese geplaatst die met een pompje kan worden opgeblazen. Deze operatie wordt echter in zeer zeldzame ziektegevallen gebruikt.

Psychotherapie

Wanneer de impotentie komt door een psychische stoornis, is het noodzakelijk om naar een psychotherapeut te laten verwijzen. Deze kan samen met de persoon de impotentie opheffen zonder medicijnen en injecties.

Injecties

Wanneer de impotente man kiest voor een injectie op z´n tijd, dan kan dit een prima keus zijn. Een Caverject pen biedt de man en zijn partner weer een gezond seksueel leven en is via internet aan te schaffen met een recept van de online dokter. Zonder bemoeienis van buitenaf kan voor deze injectie gekozen worden.

Caverject pen

Het erectiemiddel Caverject zorgt er voor dat een impotente man weer normaal een stijve penis krijgt en kan klaarkomen. Alprostadil is een stof die in een patroon van de Caverject pen zit en die rechtstreeks in de penis kan worden gespoten. Een Caverject pen wordt ook wel met een duur woord Caverject Impuls Dual Chamber System genoemd. De werkzame stof moet dus met de pen rechtstreeks in de zwellichamen worden geïnjecteerd. De doorbloeding wordt zo weer normaal en de penis kan een erectie krijgen. Dit middel werkt meteen en dat is een voordeel ten opzichte van medicijnen die oraal moeten worden gebruikt. Met pillen duurt het langer voordat ze gaan werken. Ook belast je met een injectie de rest van je lichaam niet omdat deze plaatselijk (in de penis) wordt gebruikt.

Alprostadil

De werkzame stof Alprostadil die de doorbloeding verbeterd lijkt op de lichaamsstof
prostaglandine E1. Deze injectievloeistof werkt ontspannend op de zwellichamen in de penis. Door deze ontspanning kan er weer genoeg bloed in de zwellichamen stromen zodat er weer een stevige erectie ontstaat die ook een lange poos kan aanhouden.

Gebruik van de pen

De Caverject pen is voor éénmalig gebruik. De bijsluiter verteld precies hoe de pen gebruikt moet worden. Wanneer je de aanwijzingen opvolgt is het een fluitje van een cent en heb je binnen een minuut of 10 weer een vrijpartij die je misschien tijden niet hebt gehad. Na gebruik wordt de Caverject pen weggegooid.

Bestellen

De Caverject injectie kan een aantal bijwerkingen veroorzaken zoals duizeligheid en hoofdpijn. Ook kan op de injectieplek een wat branderig gevoel ontstaan. Dit verdwijnt weer snel. Je mag niet meer dan 3 x per week jezelf een injectie toedienen en het is alleen voor mannen boven de 18 jaar. Wanneer je een Caverject pen wilt kopen ga je eerst online op consult bij een arts. Deze zal je een aantal vragen stellen en uit de antwoorden trekt hij zijn conclusie. Samen met de arts bepaal je welke dosering voor jou geschikt zal zijn. Dan schrijft de arts een recept uit waarna je de bestelling kunt doen. De prijzen van deze injectie zijn aan de hoge kant omdat het een kwaliteitsproduct is. Je weet zeker dat dit medicijn op de juiste manier is geproduceerd en is goedgekeurd. Kijk voor nog meer informatie over de Caverject pen op de website.


Caverject pen kopen »