Caverject prijs

Mensen die te kampen hebben met erectiestoornissen, kunnen tegenwoordig veel gemakkelijker het best passende middel vinden. Er zijn diverse thuishulpmiddelen te koop, waaronder poeders, pompen, tabletten en injecties. Zo kan men Caverject kopen. Over het algemeen lijkt de Caverject prijs hoog, maar gelukkig is het via de door ons geselecteerde apotheek voor een scherpe prijs verkrijgbaar. Op die manier zou Caverject goedkoop genoemd kunnen worden, maar een goedkoop middel als zijnde van slechte kwaliteit is het in zijn geheel niet.

Wat is Caverject

Caverject staat voor een vloeistof die in de penis kan worden gespoten om een erectie op te wekken. Deze erectie blijft voor uiterlijk een uur werken. Een voordeel van een dergelijk versterkend middel injecteren is dat mensen met hartritmestoornissen of andere lichamelijke aandoeningen dit middel veilig kunnen gebruiken. Uitzondering blijft dat mensen met pijnklachten rond het geslachtsorgaan de Caverject beter kunnen vervangen door een ander (hulp)middel. Caverject geeft namelijk veelal de ervaring dat het een brandend tot pijnlijk gevoel creëert. Daarnaast toont dit impotentiemiddel in zeldzame gevallen meerdere bijwerkingen. Voorzichtigheid met thuishulpmiddelen is daarom altijd geboden.

Wat verder belangrijk is

Belangrijk is dat er voor het injecteren geplast is. De penis is hierdoor nog enigszins vochtig, waardoor de injectienaald gemakkelijker zijn weg vindt. De zelfinjectie is over het algemeen niet pijnlijk, een optie voor het plaatselijk licht verdoven van de penis kan worden bereikt door het gebruik van een verdovende crème. Vanwege de veelal pijnlijke of branderige bijwerking van de ingespoten vloeistof mag het product maximaal tweemaal per etmaal gebruikt worden.

Daarnaast mag het maximaal 7 keer in een week worden gebruikt. Voor het verwerken van de vervelende bijwerkingen, kan men de penis voor enkele seconden voorzichtig tussen de handen rollen. Bovendien bevordert dit rollen een betere verdeling van de vloeistof. Tijdens de voorbereiding op het seksuele contact mag al naar gelang worden gestaan, gelopen of gezeten. De erectie ontstaat vrijwel direct na inspuiting. Mocht deze stand langer dan anderhalf uur aanhouden, dan dient er een arts te worden ingeschakeld. Ditzelfde geldt bij andere, onvoorziene, bijwerkingen.

caverject kopen zonder recept

Klik om te kopen!

Een medisch deskundige op de achtergrond is het advies

De in te spuiten vloeistof heet Alprostadil. Deze stof wordt speciaal geproduceerd om via de urineweg ingespoten te kunnen worden, ter ondersteuning bij erectiestoornissen. Voordat wordt overgegaan tot aankoop van Alprostadil, dient te worden overlegd met een medisch deskundige. Ondanks dat er weinig tot geen sprake is van ontboden gebruik, is het verstandig allereerst naar lichamelijke afwijkingen te laten kijken maar beslist ook de eventuele oorzaak van de stoornis te laten onderzoeken.

Na uitgebreid (inwendig) onderzoek kan worden vastgesteld of gebruik van het zelfhulpmiddel is toegestaan. Redenen van afwijzing kunnen bijvoorbeeld zijn: het niet mogen hebben van seksuele inspanning in verband met hartziekten, trombose en een afwijkende kromming in het geslachtsorgaan. Mocht men op het moment na goedkeuring zelf alsnog twijfelen, dan is ten alle tijde overleg met de medisch deskundige geboden. Ook weet de arts of hulpverlener dan meteen de achtergrond van de patiënt en kan het dossier nogmaals worden doorgenomen, om alsnog vertrouwen in het zelfhulpmiddel te verkrijgen. Over het algemeen wordt het middel goed verdragen.

Het ontstaan van een (gezonde) erectie

Bij een gezonde man ontstaat een erectie door seksuele opwinding. Er wordt een seintje doorgegeven via de hormonen en via de hypofyse komt het signaal terug via de bloedbaan in het zwellichaam van de penis. Bij een erectie komt er meer bloed in het zwellichaam van het mannelijk geslachtsorgaan, verslapt de penis vervolgens, dan wordt het teveel aan bloed automatisch teruggevoerd door de bloedbaan het lichaam in. Een stoornis in dit proces kan verschillende oorzaken hebben.

Het kan zowel van psychische als lichamelijke afkomst zijn, dat een penis niet in erectiestand komt, zodra de man seksueel opgewonden is. Daarnaast zijn er de verschillende standen, welke normaal gesproken allemaal in de hypofyse geregeld worden. Deze zorgt ervoor dat de penis niet constant in de erectiestand blijft. Veel ongecontroleerde situaties zijn te regelen, maar niet overal is een reden voor te vinden. Dit geldt ook voor de hulpmiddelen die worden geboden. Niet overal is iets tegen te doen, maar de best passende middelen maken dat de meest belastende momenten veelal op een prettige manier zijn te doorstaan.

Oorzaken voor erectiestoornissen

In de medische wereld zijn meerdere oorzaken te noemen voor stoornissen die betrekking hebben op het mannelijk geslachtsorgaan. Zo wordt er veelal allereerst bekeken wat er op psychisch gebied allemaal speelt. Wanneer de patiënt langere tijd rondloopt met dit probleem, is het als vanzelfsprekend dat er intussen psychische problemen zijn ontstaan. Het beïnvloedt een mensenleven, vaak lijdt de relatie eronder en soms het gehele gezin. Het goede humeur is vaak al vrijwel verdwenen, men wil niet meer door de partner worden aangeraakt, voelt zich schuldig en schaamt zich voor het eigen lichaam. Samen sporten met leeftijdgenoten zit er allang niet meer in, laat staan gezellig natafelen en praten over het dagelijks leven. Andere oorzaken kunnen voortkomen uit lichamelijke aandoeningen.

Een ernstige ziekte is er een van, de patiënt wordt weerhouden om ooit nog seksuele gedachten te hebben. Althans, dat denkt men vaak. Gelukkig zijn er veilige en praktisch bruikbare hulpmiddelen zoals Caverject, dat slechts bij een enkele uitzondering niet gebruikt mag worden. Ook kunnen medicijnen de reden zijn dat een gezonde erectie niet meer tot stand komt. Zodra er met de medicatie wordt gestopt, is het per variant afhankelijk wanneer het uitgewerkt is. Blijkt het medicijn noodzakelijk, dan kan er mogelijk om een vervanger worden gevraagd, die geen invloed heeft op de hypofyse.

De prijs per injectie

  • Caverject 5mcg/ml (1 injectie) €52,50;
  • Caverject 10mcg/ml (1 injectie) €56,50;
  • Caverject 20mcg/ml (1 injectie) €63,00;
  • Caverject 40mcg/ml (1 injectie) €86,00;
  • Caverject poeder en Oplosmiddel 10mcg/ml (10 st.) €401,00.

Voor 1 injectie van Caverject betaalt men rond de 50 euro, voor een voorraad aan 10 injecties rond de 400 euro. De laagste dosering is 5 ml, uiteindelijke levering via de gedegen online apotheek gaat tot 40 ml. Bij het eerste gebruik wordt een lage dosering aangeraden, daar het middel zijn werking eerst nog moet bewijzen. Bovendien kan er een allergische reactie ontstaan, waardoor men spijt kan krijgen het middel te hebben aangeschaft. Eenmaal bij de apotheek aangeschafte producten kunnen in de regel niet worden geruild. Vanzelfsprekend wordt het erectiemiddel voorzien van een bijsluiter met duidelijke instructies. Bij vragen kan men ten alle tijde contact opnemen met de leverancier dan wel de apotheek die de bestelling heeft doorgevoerd.


Caverject kopen zonder recept »